اسید استئاریک

اسید استئاریک

اسید استئاریک ، که با عنوان اسید استاریک ، Stearic acid و  اکتادکانوئیک اسید (Octadecanoic acid) شناخته شده است. که به شکل ترکیبی جامد و مومی شکل با فرمول شیمیایی C۱۸H۳۶O۲ یا CH۳ (CH۲) ۱۶COOH در محیط دیده می شود. این ترکیب یکی از مفیدترین اسیدهای چرب اشباع است که از بسیاری از چربی ها ، روغن های حیوانی و گیاهی به دست می آید. برای آشنایی بیشتر با این محصول ،  کاربرد و موارد استفاده ، خطرات و عوارض ، قیمت خرید و فروش و سایر سوالات خود ، تا انتهای این مطلب همراه ایران کم اکس بمانید.

اگر برای صنعت خود نیازمند مواد شیمیایی صنعتی هستید ، ما آن را با بهترین کیفیت و قیمت در اختیار شما قرار می دهیم

فروش اسید استئاریک – Stearic acid – اکتادکانوئیک اسید -اسید استاریک – Octadecanoic acid

مواد شیمیایی صنعتی درجه یک و اصل در شرکت ایران کم اکس بفروش می رسد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید.

خرید اسید استئاریک – Stearic acid – اکتادکانوئیک اسید – اسید استاریک

خرید اسیداستئاریک (Stearic acid) با کیفیت و مرغوب را به ایران کم اکس بسپارید.

اسید استئاریک

قیمت اسید استئاریک -Stearic acid – اکتادکانوئیک اسید – اسید استاریک

جهت اطلاع از خرید و قیمت اسیداستئاریک  ، با شرکت ایران کم اکس در تماس باشید.

whatsapp-iconواتساپ :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

telموبایل  :   ۰۹۹۱۲۳۱۷۶۶۹

tellشماره تماس دفتر : ۰۲۱۷۶۸۷۲۴۶۵

در مورد کاربردهای اسید استئاریک بیشتر بدانید ؟

اکتادکانوئیک اسید (Octadecanoic acid) کاربردهای زیادی دارد ، که در اینجا برخی از مهم ترین این استفاده آورده شده است.

  • در محصولات مراقبت از پوست و مو به کار برده می شود.
  • جهت نرم کردن پارچه ها استفاده می شود. (این ماده از ترکیب اکتادکانوئیک اسید و روغن کرچک به دست می آید)
  • در صنعت پلاستیک و نرم کننده های پلاستیک استفاده می شود.
  • در صنعت آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.
  • به عنوان سفت کننده آبنبات استفاده می شود. (سخت کننده شکر ، آبنبات ، قند و شربت‌ها)
  • در تهیه وسایل آتش بازی استفاده می شود.
  • در صنعت شمع سازی استفاده می شود.
  • به عنوان سخت کننده صابون استفاده می شود.
  • به عنوان روان کننده استفاده می شود. (در طی فرایند تزریق به قالب و تحت فشار قرار دادن پودرهای سرامیکی)
  • در کپسول های آتش نشانی استفاده می شود.
  • در آتش‌کاری استفاده می شود. (به عنوان پوشش دهنده پودرهای فلزی همچون آلومینیم و آهن)
  • مانع اکسید شدن فلزات می شود.
  • در سیستم های رهایش دارو استفاده می شود.
  • جهت مرواریدی شدن صابون ها و شامپوها استفاده می شود. (این ماده از ترکیب ترکیب اسید استاریک ، اتیلن گلیکول، گلیکول استارات و گلیکول دی استارات به دست می آید.)
  • به عنوان مانع روی فیلم ها استفاده می شود.
  • به عنوان پوشش کارت‌های اعتباری استفاده می شود.

کاربرد اسید استئاریک در پاک کننده پوست

Stearic acid ، نقش بسیار مهمی در پاک های پوستی داشته است. این ترکیب به طور فراوان در صنعت آرایشی – بهداشتی مورد استفاده قرار گرفته است. بیش از 3200 محصول آرایشی در کشور آمریکا از این ماده تولید می شود. زیرا این ترکیب تسهیل مخلوط شدن روغن و آب کمک می کند. زمان نگهداری مواد آرایشی را افزایش می دهد. و به پوست آسیب نمی رساند. دلیل امر را می توان طبیعی بودن این اسید بیان نمود.

در مو

اسید استاریک ، از کربوهیدرات‌ها تولید می‌شود و به عنوان یک عامل امولسیون‌ کننده ایده‌آل است و برای محصولات مو برای پوشش ، حالت‌دهی و محافظت از ساقه مو بدون کدر کردن یا سنگین کردن آن عالی است.

نحوه تولید استئاریک اسید چگونه است ؟

نوع تجاری :

نوع تجاری این ترکیب به طور عمده از ترکیب پالماتیک اسید و اکتادکانوئیک اسید و مقدار کمی اولئیک اسید تولید می شود.

نوع طبیعی آن :

این ترکیب (اسید استاریک) ، به طور طبیعی در چربی و روغن گیاهان و حیوانات وجود دارد.

سوالات متداول 

مشتاقانه آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستیم. پاسخ سوالات خود را از ما بخواهید. در کمترین زمان ممکن پاسخگو خواهم بود.

آن را از کجا بخریم ؟

اسید استاریک تضمینی را از تهیه کنید. جهت ثبت سفارش با شماره ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲ در تماس باشید.

قیمت اسید استاریک را از کجا بپرسم ؟

قیمت روز و جهانی این ترکیب را از ما جویا شوید.

اسید استئاریک برای پوست مضر است؟

همه کارشناسانی که با آنها صحبت کردیم موافقند که اسیداستئاریک یک ماده ایمن است که معمولاً توسط هر نوع پوستی به خوبی تحمل می شود. آیا استفاده این ترکیب در پوست صورت عوارض دارد ؟ اکتادکانوئیک اسید به عنوان تثبیت کننده فرمولاسیون استفاده می شود و به محصولات احساس صاف و ساتنی می دهد و آن را به گزینه ای عالی برای کرم ها و لوسیون ها تبدیل می کند.

اسید استئاریک یک ماده طبیعی است؟

اسیداستئاریک ، یک اسید چرب اشباع موم مانند که به نام اسید اکتادکانوئیک نیز شناخته می شود، یک جزء طبیعی مهم از لیپیدهای لایه شاخی (SC) است. علاوه بر اینکه توسط انسان سنتز می شود ، اکتادکانوئیک اسید در کره ، کره کاکائو ، چربی های گیاهی و پیه حیوانی نیز یافت می شود.

اسیداستئاریک چگونه بر بدن تأثیر می گذارد؟

Octadecanoic acid ، در مقایسه با سایر اسیدهای چرب اشباع شده ، اسیداستئاریک کلسترول LDL را کاهش می دهد.

اسید استئاریک یک استروئید است؟

آنها از لیپیدهای سازگار فیزیولوژیکی مانند اسیدهای چرب (به عنوان مثال ، اسید استئاریک) ، استرهای اسید چرب (به عنوان مثال ، گلیسریل مونو استئارات ، گلیسریل بهنات)، تری گلیسیریدها (به عنوان مثال ، تری استئارین ، تری لورین)، استروئیدها (به عنوان مثال ، کلسترول) ، و موم ها (به عنوان مثال ستیل پالمیتات) مشتق شده است.

 

 

امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.