روغن کرچک

روغن کرچک

روغن کرچک چیست ؟ روغن کاستور (castor oil) یک روغن گیاهی چند منظوره است که هزاران سال است که مردم از آن استفاده می کنند. از استخراج روغن از دانه های گیاه Ricinus communis به دست می آید. این دانه که به لوبیا کرچک معروف هستند حاوی آنزیمی سمی به نام ریسین هستند. این روغن کاربرد متعددی در دارو و صنعت دارد. برای آشنایی بیشتر با این محصول ،  کاربرد و موارد استفاده ، خطرات و عوارض ، قیمت خرید و فروش و سایر سوالات خود ، تا انتهای این مطلب همراه ایران کم اکس بمانید.

اگر برای صنعت خود نیازمند مواد شیمیایی صنعتی هستید ، ما آن را با بهترین کیفیت و قیمت در اختیار شما قرار می دهیم

فروش روغن کرچک اصل – روغن کاستور – castor oil

مواد شیمیایی صنعتی درجه یک و اصل در شرکت ایران کم اکس بفروش می رسد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید.

خرید روغن کرچک اصل – روغن کاستور – castor oil

خرید روغن کرچک (castor oil) با کیفیت و مرغوب را به ایران کم اکس بسپارید.

روغن کرچک

قیمت روغن کرچک اصل – روغن کاستور – castor oil

جهت اطلاع از خرید و قیمت کرچک اصل  ، با شرکت ایران کم اکس در تماس باشید.

whatsapp-iconواتساپ :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

telموبایل  :   ۰۹۹۱۲۳۱۷۶۶۹

tellشماره تماس دفتر : ۰۲۱۷۶۸۷۲۴۶۵

کاربرد و موارد استفاده روغن کرچک

روغن کاستر و مشتقات آن در موارد زیر کاربرد دارد.

  • در ساخت و تهیهٔ سوپ استفاده می شود.
  • در روغن هیدرولیک و روغن ترمز استفاده می شود.
  • در صنعت رنگ و جوهر استفاده می شود.
  • در  انواع آستر ها استفاده می شود.
  • در پلاستیکهای مقاوم در برابر سرما کاربرد دارد.
  • در واکس ها و براق کننده ها استفاده می شود.
  • در صنعت نایلون و عطر استفاده می شود.
  • در صنعت داروسازی استفاده می شود.
  • در درمان یبوست استفاده می شود.
  • پلی اورتان(روغن کاستور به عنوان پلیول مبتنی بر زیست در صنعت پلی اورتان کاربرد دارد.)
  • صنعت حمل و نقل
  • صنعت مواد آرایشی – بهداشتی
  • در روان کننده ها استفاده می شود.

روغن کرچک در رفع سیاهی دور چشم

آنتی اکسیدان های موجود در روغن کاستور از تحت تاثیر قرار گرفتن پوست توسط رادیکال های آزاد جلوگیری می کند. آنها همچنین به کوچک شدن رگ های خونی و کاهش احتباس مایعات کمک می کنند که موجب از بین رفتن سیاهی دور چشم می شود.

روغن کرچک برای پوست دست و صورت

اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن کاستر به بازگرداندن تعادل رطوبت طبیعی پوست کمک می کند.

نحوه استفاده آن در پوست  : روغن کاستر ، را به آرامی روی صورت خود بمالید و با حرکات دایره ای ماساژ دهید. حتی می توانید آن را یک شبه بگذارید و صبح بشویید. همچنین می‌توانید از بخار برای باز کردن منافذ پوست خود استفاده کنید. زیرا باز شدن منافذ به جذب بهتر چربی ها کمک می کند.

عوارض روغن کرچک در پوست

از آن جا که اکثر گیاهان از جمله دانه های روغنی ، جهت از بین بردن آفت ها شدیدا سمپاشی می شوند. و به صورت شیمیایی فرآوری می شوند. که این امر باعث ایجاد عوارض جانبی می شود.

استفاده موضعی از روغن کاستور عوارض زیر را در پی دارد.

  • موجب خارش پوست می شود.
  • موجب التهاب پوست می شود.
  • موجب قرمزی پوست می شود.

روغن کاستور در پوست : موجب خارش ، کهیر و قرمزی پوست می شود.

خواص روغن کرچک برای مو

روغن کاستور ، به عنوان ماده ای موثر در رشد و تقویت مو معرفی شده است.

این روغن ، به ضخیم شدن و رشد بیشتر موها کمک می کند.

استفاده مکرر از روغن کاستور مزیت های زیر را در پی دارد.

  • موجب رشد مو می شود.
  • به آب رسانی مو کمک می کند.
  • موجب نرم شدن مو می شود.
  • ضخامت مو را افزایش می دهد.
  • باعث شفاف شدن مو می شود.
  • باعث درخشندگی مو می شود.
  • مانع ریزش مو می شود.
  • در درمان شوره سر موثر است. (ترکیب آن با روغن نارگیل و آب ولرم  موجب کاهش شوره سر می شود.)
  • موجب کاهش موخوره و وزی مو می شود.
  • موجب پر پشت شدن مو می شود.

سوالات متداول 

سوالات خود را از من بپرسید 

مشاوره رایگان 

مشتاقانه آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستیم. پاسخ سوالات خود را از ما بخواهید. در کمترین زمان ممکن پاسخگو خواهم بود.

روغن کرچک اصل را از کجا تهیه کنیم ؟

روغن کاستر با کیفیت را از ما بخرید ، جهت خرید آن با کارشناسان مربوطه در تماس باشید.

اگر مایل به اطلاعات بیشتر در مورد این روغن هستید یا می خواهید در مورد نیازهای خود با تیم ما صحبت کنید، لطفاً با دفتر ما در تهران به شماره ۰۲۱۷۶۸۷۲۴۶۵ تماس بگیرید یا از صفحه تماس با ما ، با من در ارتباط باشید.

قیمت روغن کاستور چقدر است ؟

قیمت آن را از شماره ۰۲۱۷۶۸۷۲۴۶۵ جویا شوید.

روغن کرچک برای ریزش مو مفید است؟

از ریزش مو جلوگیری می کند. ماساژ پوست سر با روغن کاستر به قوی تر شدن ریشه ها و جلوگیری از ریزش مو کمک می کند.

چرا روغن کاستور ممنوع شده است ؟

امروزه بر اساس کنوانسیون بین المللی سلاح های شیمیایی ، همراه با ساکسی توکسین ، سمی که از صدف ها به دست می آید، ممنوع شده است. که به عنوان یک ترکیب طبیعی به عنوان یک سلاح بیولوژیکی نیز طبقه بندی می شود.

عوارض و خطرات روغن کرچک چیست؟

عوارض جانبی روغن کاستور شامل موارد زیر است.

  • سرگیجه
  • گرفتگی شکم
  • اسهال
  • حالت تهوع
  • کاهش فشار خون

استفاده بیش حد از روغن کاستور برای زنان باردار خطرناک می باشد. زیرا باعث زایمان زودرس در آن می شود.

نکته : مصرف بیش از حد روغن کاستر می تواند کشنده باشد.

روغن کرچک رشد مو را تقویت می کند ؟

هیچ گونه مدارک بالینی در مورد تقویت رشد مو ارائه نشده است. در صورت استفاده از آن برای مو ، ابتدا آن را به پوست سر بمالید و حداقل دو ساعت بگذارید بر روی پوست سر باقی بماند. سپس موهای خود را با شامپو و صابون شست و شو دهید.

امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.